Током емисије "Питања гледалаца" једно од питања је било упућено Анђели Ђуричић. 

- Зар те није блам да нечији брак омаловажаваш говорећи да нема бурму и да то није брак, знаш ли колико бракова има бурму, а не саставе ни пет година? - гласило је питање.

- Никад нисам омаловажавала тај однос. Ако немам бурму на руци нисам удата, то је формалност, папир. Не би ништа вероватно било другачије, али Мића је једном рекао да ме не оправдава. Говорила сам да нема бурму, али мени нико не може да каже да сам растурила брак јер је то ванбрачна заједница. Љубавница могу бити само ако је неко био у браку - рекла је Анђела.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Кад је Тара Симов била са Ша ниси тако говорила - рекла је Душица.

- Они су били у браку, Ша и Ивана. Ја не оправдавам себе - рекла је Анђела.

- Мени је то неважно, можеш две године у лошем браку или петнаест година у ванбрачном. Он се осећа као да је издао пријатеља. Треба да кажеш да ниси то мислила иако си рекла - рекла је Матора.

- Нико није чуо кад је рекла "хоћу са њим да имам дете, да ја нисам пролазна авантура као оно што је било 15 година" - рекао је Неца.

- Нисам то рекла. Он може и има право да иде код друге, ја нећу трчати јер сам га изабрала као и све епитете које су ми приписали уз њега. Ја нисам тип да идем од другог до трећег. Да сам знала да ћу га упознати вероватно не бих ни ушла - рекла је Анђела.

- У ванбрачној заједници се можеш оженити кад хоћеш, друго су морални кодекси. У браку имаш љубавницу. Паралелна веза и брак су превара и прељуба. Овде баратам терминима. Преварити жену и партнера је велика разлика. Свака се превара осуђује, она је девојка, а не супруга. Он је живео у ванбрачној заједници са партнерком, а не женом - рекао је Мића.

- Заузет човек и она улази у везу - рекла је Марија.

- Мени је ванбрачна заједница била више од брака, не гледам на то тако кад живим са неким толико дуго - рекао је Звездан.

- Рекла сам само да могу бити неко ко је преузео заузетог мушкарца, али расурачица брака не могу бити јер бурму није имао. Не мења то чињеницу да сам узела заузетог, мене оправдати нико и ништа не може - рекла је Анђела.

- Био је заузет мушкарац, имао или немао бурму - умешала се Марија Кулић. 

- Није исто превара-превара. Није исто 15 година и 2 месеца, то се не рачуна исто, као ни кад живите заједно. Нема оправдања ни Звездан, ни ја. Ја никад нисам тражио оправдање, а није ни он. Он је једини који после свих не сваљује на жену, не говори ружно и не тражи оправдање - рекао је Јањуш.

- Нема оправдања, сваки пут сам рекла да сам крива што сам дозволила себи да му приђем, а он да му се приближим. Ако сам рекла ја се извињавам што сам се тако изразила, кривица је 50/50 и увек то нагласим - плакала је Анђела.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".