Ана је ронила сузе, а како је сама рекла, ово је највећа издаја коју је у животу доживела. На самом почетку интервјуа, проговорила је о Моки Славнићу и није га штедела.

- Што се тиче Моке могу да вам кажем да је он један велики спортиста, легенда, има сва признања од мене и нације. А што се тиче тога какав је човек, за мене је нула. Ово кажем са великим аргументима, али не желим сада да причам о томе - рекла је Ана на самом почетку.

На питање о Звездану, Ана се одмах расплакала и испричала кроз шта пролази.

- Толико емоција имам да мислим да мојих 15 година је најмање у овом смислу превара. Није мене заболела превара, мене су заболеле друге ствари. Он је изгубио све, ништа није показао. Рекла сам да нећу брисати сузе јер сам поносна на њих, биће све боље, потребно је време, нисам једина жена која ово проживљава. Треба да плачем, ово није слабост, ово је храброст - рекла је Ана у емисији "Премијера-викенд специјал".

Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин, Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Звезданова бивша жена каже да ово никако није очекивала од њега.

- Нисам ни очекивала да ће се ово догодити. Ово је било потпуно изненађење. Чврсто стојим иза тога да је ово дар од Бога. Ово ја нисам заслужила никада. Ја сам та која Звездана познаје, што се тиче његовог учешћа, ја сам све наслутила и видела. За све сам била у праву. Тих 15 година брака је морало да се деси да би дошло до овога данас, ово је велики тест, ја сам га подржала да уђе и нисам очекивала да ће се ишта десити. Са њим сам желела да останем, имали смо планове. Он је тамо ушао због нас, због неког бољег живота. Хвала му што ми је отворио очи. Били смо једна душа, два тела. Ми смо се триста хиљада пута у току односа заљубили једно у друго. Он је за мене био мој мушкарац, фаталан. Имао је мане наравно. Веровала сам у нас. Верујем у љубав и даље, тек сад, наићиће онај прави - рекла је она.

Ана је убеђена да Звездан није заљубљен ни у Александру, ни у Анђелу.

- Немам коментар на Анђелу. Њена ствар, њена живот, мене не занима. Мене Анђела уопште не погађа, ни Алекс ни било ко. Свиђа се њему Алекс, кратког рока. Алекс му се више свиђа, јер је Алекс потпуно друга енергија. Велика је разлика да ја имам 46 година и да ја овако изгледам. Зато што сам ја једна фатална жена, мене никада неће моћи да заборави. Патити? То је мала реч. Ја никада нисам посумњала у његову љубав, посумњала сам у своју, а ако ме питаш да ли ме је преварио, ја ћу сада ексклузивно да ти кажем да јесте, сазнала сам. Неке су ми се јавиле, девојке, нису жене, једна је жена. Био је са њима док је био са мном, чак непосредно пред Задругу. Мени се то негде јавило у глави, али је то велика грешка - казала је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Инстаграм принтскрин/ana_isqueenofz6

 

 

- Он није заљубљен ни у Александру ни у Анђелу, он је заљубљен у себе и свој его. Ту нема ничега. То је тренутно, то му се само десило. Никада му не бих опростила ово што је урадио. Све ме је погодило, превара је најмања ствар. Ми жене праштамо превару, али издају не. Ово је највећа издаја коју сам доживела. Не боли то мене, то је сада још више отварање очију. Више нисам љута. Ја сам доживела емотивни лом, још увек сам ровита. Бавим се собом, на себе сам љута. Ми смо жене, паметнија бића, само полако. Ја сам несвесна да се мени ово сада дешава  - закључила је Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".