Лепа Глумица је гостовала код водитељке Марије Килибарде и изјавила да би изградила личност, било је потребно да се пре тога много одрекне: 

- Мислим да сам поставила приоритете и није ми било лако. Желела сам и ја некада да кажем шта мислим, али ми се чини да ми који смо са ове стране камере, ја не волим да кажем јавне личности, то ми увек звучи као јавни тоалет. Ајмо уметник, имамо своје професије... Ми немамо више ту врсту слободе да живимо као нормалан свет, условно речено - рекла је Слобода Мићаловић у емисији "Све у свему" која се емитовала на Првој телевизији.

Фото: АТА имагес

 

- Сваки родитељ жели да заштити своје дете у сваком смислу, а онда у једном тренутку схватиш да не можеш увек да их штитиш и да живот другачије ствари носи и да их припремиш да одлете из тог гнезда -додала је глумица и описала родитељски задатак као најтежи и истакла да се ћерке полако спремају да уђу у јавност јер су већ свесне свега. 

- Оне се већ некако спремају за то, већ су то озбиљне цурице - каже Слобода.

- Војинова идеја је била да их склонимо условно речено. Али не да их не би други видели, деца као и свака друга деца, само нисмо хтели да им намећемо да морају да носе и наш живот, што је неминовно. Није било потребе да прерано улазе у тај свет, јер то њима ништа не значи. Ако ме питаш да ли ми је жао што немам неке професионалне фотографије са њима када су биле мале - јако ми је жао. Али оне су сад свесне - завршила је глумица. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".