Lepa Glumica je gostovala kod voditeljke Marije Kilibarde i izjavila da bi izgradila ličnost, bilo je potrebno da se pre toga mnogo odrekne: 

- Mislim da sam postavila prioritete i nije mi bilo lako. Želela sam i ja nekada da kažem šta mislim, ali mi se čini da mi koji smo sa ove strane kamere, ja ne volim da kažem javne ličnosti, to mi uvek zvuči kao javni toalet. Ajmo umetnik, imamo svoje profesije... Mi nemamo više tu vrstu slobode da živimo kao normalan svet, uslovno rečeno - rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Sve u svemu" koja se emitovala na Prvoj televiziji.

Foto: ATA images

 

- Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete u svakom smislu, a onda u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvek da ih štitiš i da život drugačije stvari nosi i da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda -dodala je glumica i opisala roditeljski zadatak kao najteži i istakla da se ćerke polako spremaju da uđu u javnost jer su već svesne svega. 

- One se već nekako spremaju za to, već su to ozbiljne curice - kaže Sloboda.

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo uslovno rečeno. Ali ne da ih ne bi drugi videli, deca kao i svaka druga deca, samo nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno. Nije bilo potrebe da prerano ulaze u taj svet, jer to njima ništa ne znači. Ako me pitaš da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije sa njima kada su bile male - jako mi je žao. Ali one su sad svesne - završila je glumica. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".