Држављанин Црне Горе Јетмир Г. (24) осумњичен је да је 23. децембра прошле године у стану на Звездари убио студенткињу Ивану К. (26).

За младићем који живи на црногорском делу Проклетија, недалеко од Гусиња, судија Вишег суда у Београду расписао је јуче и међународну потерницу

Обдукција је показала да је убица Ивани стезао уста и нос док није издахнула, па је закључао стан и кључ понео са собом. Сумња се да је истог дана аутобусом напустио Србију.

Фото: Фејсбук принтскрин/Miodrag Krivokapić, Инстаграм принтскрин

 

 

Тај злочин прате и црногорски медији, али конкретних вести о осумњиченом и евентуалном хапшењу - још увек нема.

Портал Радио-телевизије Црне Горе преноси вест о међународној потерници и наводи да се "Ј. Г. на терет ставља кривично дело тешко убиство из ниских побуда (љубоморе), за које је запрећена казна доживотног затвора".

Фото: РТЦГ принтскрин

 

 

"Вијести" у тексту о расписивању међународне потернице наводе и да је "осумњиченом у одсуству одређен притвор због опасности од бекства, да не утиче на сведоке, као и због узнемирења јавности".

Фото: Вијести принтскрин

 

"Дан" је објавио и пуно име и презиме осумњиченог, као и његове неблуроване фотографије са друштвених мрежа,уз податак да је реч о "држављанину Црне Горе који живи у Гусињу и по занимању је планинарски водич".

Фото: Дан принтскрин

 

Фото: Дан принтскрин

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".