Главни осумњичени за убиство младе девојке је етнички Албанац, држављанин Црне Горе Јетмир Г. (24), који се након Иванине смрти од ње у више наврата опраштао на друштвеним мрежама. Јетмир је објавио низ њихових заједничких фотографија уз срцепарајуће опроштаје. 

Покојну девојку је називао "Мико мој" и од 24. децембра до пре неколико дана сваки дан је на свом Инстаграм профилу качио поруке у којима је истицао колико пати.

Порука коју је окачио 10. јануара на Иванин рођендан и то само пола сата након што се у медијима појавила информација да је његов ДНК нађен у њеном стану, гласи:

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

- Узалуд је, фалиш. Дане преживим некако. Затрпам се обавезама и глупостима да не мислим. Али ноћи, ноћи ме сломе. Недостају ми наши дани, када је све било једноставно.

Док је он на друштвеним мрежама после њене смрти делио заједничке слике, Иванина последња објава је била видео снимак на Тик-Току.

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

У питању је популарни филтер на овој друштвеној мрежи који говори "да ли сте убили некога у прошлом животу" те ако јесте рука би требало да вам буде баш црвена.

Подсетимо, Више јавно тужилаштво у Београду предложило је суду да Ј. Г. одреди притвор и да наложи расписивање потернице за њим.

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

- Сумња се да је Ј. Г. 23. децембра 2022. године између 00:37 и 5:30 часова лишио живота Ивану К., са којом је био у емотивној вези. Он је наведеног дана дошао до Иваниног стана на Звездари где је боравио од 11. децембра 2022. године и ушао са њом у вербалну расправу. Онда је кренуо да јој рукама стеже уста и нос док није издахнула, па је закључао стан и кључ понео са собом. Сумња се и да је истог дана аутобусом напустио територију Србије - додаје се у саопштењу ВЈТ у Београду.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".