Državljanin Crne Gore Jetmir G. (24) osumnjičen je da je 23. decembra prošle godine u stanu na Zvezdari ubio studentkinju Ivanu K. (26).

Za mladićem koji živi na crnogorskom delu Prokletija, nedaleko od Gusinja, sudija Višeg suda u Beogradu raspisao je juče i međunarodnu poternicu

Obdukcija je pokazala da je ubica Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio Srbiju.

Foto: Fejsbuk printskrin/Miodrag Krivokapić, Instagram printskrin

 

 

Taj zločin prate i crnogorski mediji, ali konkretnih vesti o osumnjičenom i eventualnom hapšenju - još uvek nema.

Portal Radio-televizije Crne Gore prenosi vest o međunarodnoj poternici i navodi da se "J. G. na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora".

Foto: RTCG printskrin

 

 

"Vijesti" u tekstu o raspisivanju međunarodne poternice navode i da je "osumnjičenom u odsustvu određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti".

Foto: Vijesti printskrin

 

"Dan" je objavio i puno ime i prezime osumnjičenog, kao i njegove neblurovane fotografije sa društvenih mreža,uz podatak da je reč o "državljaninu Crne Gore koji živi u Gusinju i po zanimanju je planinarski vodič".

Foto: Dan printskrin

 

Foto: Dan printskrin

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".