Водитељка Марија Егеља ужива у срећном браку са некадашњим фудбалером, а садашњим бизнисменом Александром Дабићем са којим је добила сина.

Фото: Инстаграм принтскрин/марија.егеља

 

 

Она је пре њега била и верена за садашњег тренера Љубишу Ранковића, а бившег играча Партизана, међутим никада није причала о томе због чега је раскинула дугогодишњу везу. Ранковић је од Егеље био старији 17 година, а упознала их је новинарка Биљана Обрадовић на једном спортском догађају.

Након раскида веридбе Марија је упловила у везу са Александром, коју су касније и крунисали браком. 

 

 

- Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, доволино је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена. Знамо се довољно дуго да смо се савршено добро упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем 'не' - признала је Марија за магазин "Глориа".

 

 

На њиховом венчању госте су забављали певачи Вања Мијатовић и Петар Митић, а младенци су први плес одиграли уз песму "Од љубави јаче". 

- Марија и Александар уживају у својој вези и решили су да своју љубав крунишу браком. Нису желели да се око тога диже велика помпа, већ само да са својим најближима поделе радост и весеље на данашњи дан - рекао је тада за Пинк извор близак пару, након чега је и Марија потврдила да је стала на "луди камен".

 

 

Водитељка се породила у новембру, а сину су дали име Алекса. Алекса је изведено од имена Александар како се и зове Маријин супруг. 

Како је испричала сину је дала то име јер је управо оно скраћена верзија од имена Александар како јој се зове супруг. Желела је да њихов наследник наследи очев лик и карактер. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".