Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina.

Foto: Instagram printskrin/marija.egelja

 

 

Ona je pre njega bila i verena za sadašnjeg trenera LJubišu Rankovića, a bivšeg igrača Partizana, međutim nikada nije pričala o tome zbog čega je raskinula dugogodišnju vezu. Ranković je od Egelje bio stariji 17 godina, a upoznala ih je novinarka Biljana Obradović na jednom sportskom događaju.

Nakon raskida veridbe Marija je uplovila u vezu sa Aleksandrom, koju su kasnije i krunisali brakom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

- Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne' - priznala je Marija za magazin "Gloria".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Na njihovom venčanju goste su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, a mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu "Od ljubavi jače". 

- Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan - rekao je tada za Pink izvor blizak paru, nakon čega je i Marija potvrdila da je stala na "ludi kamen".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Voditeljka se porodila u novembru, a sinu su dali ime Aleksa. Aleksa je izvedeno od imena Aleksandar kako se i zove Marijin suprug. 

Kako je ispričala sinu je dala to ime jer je upravo ono skraćena verzija od imena Aleksandar kako joj se zove suprug. Želela je da njihov naslednik nasledi očev lik i karakter. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".