Полиција је у Улици Сајмиште у Новом Београду, око 20 часова, зауставила двадесетдеветогодишњег возача аутомобила марке „мини оне“ који је, како је дрога тестом утврђено, управљао под дејством канабиса, док је око 22.10 часова у  Болечу заустављен двадесетчетворогодишњи возач аутомобила „тојота“ који је био позитиван на „тхц“.

Такође, у 23.27 часова у Улици Марије Бурсаћ у Земуну заустављен је тридесетогодишњак који је управљао „опел астром“, а који је, како је дрога тестом утврђено, био под дејством амфетамина и метамфетамина, док је у истој улици око 00.04 часова заустављен двадесеттрогодишњи возач „тојоте“ који је био позитиван на кокаин и канабис. 

Полиција је синоћ око 1.06 сати у Улици Џона Кенедија у Новом Београду зауставила деветнаестогодишњег возача аутомобила „шкода фабија“ након што је прошао кроз више раскрсница када је у том моменту било упаљено црвено светло на семафору. 

Контролом је утврђено је да је управљао са пробном возачком дозволом, као и да је имао 1,71 промил алкохола у организму.

Возачи су задржани у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве, наведено је у саопштењу МУП-а.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".