Policija je u Ulici Sajmište u Novom Beogradu, oko 20 časova, zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila marke „mini one“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kanabisa, dok je oko 22.10 časova u  Boleču zaustavljen dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila „tojota“ koji je bio pozitivan na „thc“.

Takođe, u 23.27 časova u Ulici Marije Bursać u Zemunu zaustavljen je tridesetogodišnjak koji je upravljao „opel astrom“, a koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom amfetamina i metamfetamina, dok je u istoj ulici oko 00.04 časova zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „tojote“ koji je bio pozitivan na kokain i kanabis. 

Policija je sinoć oko 1.06 sati u Ulici DŽona Kenedija u Novom Beogradu zaustavila devetnaestogodišnjeg vozača automobila „škoda fabija“ nakon što je prošao kroz više raskrsnica kada je u tom momentu bilo upaljeno crveno svetlo na semaforu. 

Kontrolom je utvrđeno je da je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, kao i da je imao 1,71 promil alkohola u organizmu.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navedeno je u saopštenju MUP-a.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".