Небојша Глоговац преминуо је почетком фебруара 2018. године, а смрт славног глумца тешко су поднели сви - од чланова породице до његових бројних фанова. Једна од оних која је засигурно са великим болом и тугом примила ову трагичну вест јесте и прва супруга Небојше Глоговца, са којом је покојни глумац био у браку пре Милице Глоговац.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

Чувени глумац, који нас је нажалост прерано напустио, водио је миран живот, а своју приватност никада није истицао јавно. Са супругом Милицом која је до последњег дана била уз њега и која му је подарила ћерку Сунчицу живео је у срећној и складној брачној заједници, међутим познато је и да је пре ње био у браку са Мином, његовом првом, великом љубављу.

Убрзо након упознавања у београдском ноћном клубу „Звезда“ средином деведесетих, Мина је постала прва супруга Небојше Глоговца. Са свега 28 година, глумац је изговорио судбоносно "да" чему је кумовао Војин Ћетковић, иначе Небојшин пријатељ и колега са класе. Своју љубав Небојша и Мина крунисали су двојицом синова, Гаврила рођеног 1999. и Милоша, рођеног 2001. године, а млађи син је на неки начин наставио очевим путем јер је уписао Факултет драмских уметности, смер за филмску и ТВ режију.

Фото: Фејсбук принтскрин/Mina Glogovac

 

 

Након 18 година брачног живота дошло је до засићења, те су супружници одлучили да се разиђу, али су остали у пријатељским односима.

- Његов развод од Мине нема никакве везе са Милицом. Њих двоје су у браку били 18 година, и једноставно више није ишло, и није функционисало онако како треба. Он се притом дуго ломио да ли да уопште донесе такву одлуку, међутим, онда су се на крају обоје сложили у тој одлуци да је најбоље да се разиђу, а онда се њему и Милици десила Сунчица - рекао је пре неколико година извор за "Пинк.рс".

Фото: Фејсбук принтскрин/Mina Glogovac

 

 

Мина Глоговац рођена је у Београду 1970. године. Дипломирала је на Факултету примењених уметности, на одсеку примењено сликарство, а касније је и магистрирала. По завршетку студија, две године је боравила на стручном усавршавању у Фиренци. Прва супруга Небојше Глоговца се никада није експонрала у медијима, а данас ради као доцент на матичном факултету. У њеној биографији наводи се да је ауторка више самосталних изложби, као и реализатор 18 стручних самосталних пројеката уређења ентеријера и екстеријера репрезентативних објеката у Србији и иностранству.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".