Nebojša Glogovac preminuo je početkom februara 2018. godine, a smrt slavnog glumca teško su podneli svi - od članova porodice do njegovih brojnih fanova. Jedna od onih koja je zasigurno sa velikim bolom i tugom primila ovu tragičnu vest jeste i prva supruga Nebojše Glogovca, sa kojom je pokojni glumac bio u braku pre Milice Glogovac.

Foto: Zoran Jovanović

 

 

Čuveni glumac, koji nas je nažalost prerano napustio, vodio je miran život, a svoju privatnost nikada nije isticao javno. Sa suprugom Milicom koja je do poslednjeg dana bila uz njega i koja mu je podarila ćerku Sunčicu živeo je u srećnoj i skladnoj bračnoj zajednici, međutim poznato je i da je pre nje bio u braku sa Minom, njegovom prvom, velikom ljubavlju.

Ubrzo nakon upoznavanja u beogradskom noćnom klubu „Zvezda“ sredinom devedesetih, Mina je postala prva supruga Nebojše Glogovca. Sa svega 28 godina, glumac je izgovorio sudbonosno "da" čemu je kumovao Vojin Ćetković, inače Nebojšin prijatelj i kolega sa klase. Svoju ljubav Nebojša i Mina krunisali su dvojicom sinova, Gavrila rođenog 1999. i Miloša, rođenog 2001. godine, a mlađi sin je na neki način nastavio očevim putem jer je upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer za filmsku i TV režiju.

Foto: Fejsbuk printskrin/Mina Glogovac

 

 

Nakon 18 godina bračnog života došlo je do zasićenja, te su supružnici odlučili da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

- NJegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. NJih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, i nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - rekao je pre nekoliko godina izvor za "Pink.rs".

Foto: Fejsbuk printskrin/Mina Glogovac

 

 

Mina Glogovac rođena je u Beogradu 1970. godine. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku primenjeno slikarstvo, a kasnije je i magistrirala. Po završetku studija, dve godine je boravila na stručnom usavršavanju u Firenci. Prva supruga Nebojše Glogovca se nikada nije eksponrala u medijima, a danas radi kao docent na matičnom fakultetu. U njenoj biografiji navodi se da je autorka više samostalnih izložbi, kao i realizator 18 stručnih samostalnih projekata uređenja enterijera i eksterijera reprezentativnih objekata u Srbiji i inostranstvu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".