Марина Шаулић, супруга Михајла Шаулића, сина покојног краља народне музике Шабана Шаулића и његове супруге Гоце, донела је пре неколико дана на свет њихово прво дете.

Пар који је пре неколико месеци ступио у брак раскошном церемонијом венчања у Београду добио је 10. јануара девојчицу, којој су Шаулићи дали име Мања.

Фото: АТА имагес

 

 

Породица је тим поводом организовала велико славље које је требало до касно у ноћ, а међу најрадоснијима је била бака Гордана.

Она је испричала да је Шабан, који нажалост није дочекао да држи у наручју Михајлово дете, сањао о том тренутку, а још за живота је оставио покон за бебу. У питању је, наиме, породични дукат који је Шабан Шаулић наменио детету свог сина.

Фото: Игор Маринковић

 

 

– Сви смо ван себе од среће, Мања је наш благослов. Сигурна сам да би данас Шабан био најсрећнији човек на свету, јер је одувек желео да види Михајла оствареног у улози оца – истакла је поносна бака Гоца.

 

У септембру прошле године, на дан Михајловог и Марининог венчања, Гордана је признала да јој је осећај среће помешан с тугом јер Шабан није био уз сина.

Фото: Инстаграм принтскрин/marina_saulic

 

 

– Ових дана у мени се мешају срећа и туга, за мене је ово тужан дан јер је Шабанова највећа жеља била да се његов син Михајло ожени, а сада му се ова жеља и испунила – рекла је тада Гоца за Курир.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".