Глумица Анђелка Прпић нашла се у центру медијске пажње након вести да је у другом стању, а да дете чека са некадашњим добрим пријатељем њеног бившег супруга.

Харизматична глумица ужива у трудноћи, а њен партнер Марко Ж. и она са нестрпљењем ишчекују да дете дође на свет.

Фото: В. Данилов

 

А у крају у којем живи Анђелка док једни имају само речи хвале за ову глумицу, други осуђују Анђелкин избор партнера.

- Стално је у некој журби и јури кад је сретнем. Стварно нисам загледала у стомак, али драго ми је ако је то тачно. Деца су благослов и најлепши дар од Бога - каже једна старија комшиница из улаза у којем живи Прпићева.

У маркету који се налази преко пута Анђелкине зграде две продавачице су имале само лепе речи упућене на њен рачун.

- Долази код нас да купује, већином сама, али виђамо је и са сином. Слатка је она женица баш. Увек је пријатна и насмејана - каже једна радница, док се друга надовезује:

Фото: Јутјуб принтскрин/Emotion TV Show

 

- Прочитала сам на неком порталу вест да је трудна са кумом. Искрено не верујем у то, не делује ми као жена која би завршила у кревету са најбољим пријатељем бившег партнера. Нисам њен фан, али је стварно готивим. Драго ми је кад дође овде код нас, унесе неку ведрину.

Са друге стране, један млађи господин испред продавнице није штедео речи о Анђелкиној трудноћи са добрим пријатељем бившег супруга.

- Је л’ се шалите? Каква срамота за једну глумицу попут ње. Имао сам високо мишљење о њој, обожавам да је гледам у серијама. Знам је из виђења. Искрено шокиран сам и стидим се уместо ње - оштро је осудио комшија из краја.

Један младић каже да је често виђа како шета куче.

- Сретнем је понекад ту код улаза јавимо се једно другом и то је све сто знам и имам да кажем о њој. С ким спава то је њена ствар - поручио је он.

Из зграде прекопута Анђелкине један од комшија је истакао да му није јасно савремено доба и све оно што носи са собом.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Ма мене ако питате, све те глумице и певачице су данас жене које немају баш превише стида. Можеш мислити трудна са другом бившег мужа. Како је није блам од бившег партнера? Он је заиста диван човек. Не знам какво је ово време дошло заиста, у моје време заиста није било баш овако - истакао је он љутито.

- Прелепа жена и преталентовна глумица. Није ми јасно што људи толико гурају нос у животе познатих. Њена ствар, ако је њој у реду, шта други има да причају онда. Она има преслатког сина, дете је тако културно и љубазно. Не кажем, и она је. Нисам је скоро видела јер сам била болесна - истакла је једна госпођа која очигледно брани Анђелку.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".