Marina Šaulić, supruga Mihajla Šaulića, sina pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića i njegove supruge Goce, donela je pre nekoliko dana na svet njihovo prvo dete.

Par koji je pre nekoliko meseci stupio u brak raskošnom ceremonijom venčanja u Beogradu dobio je 10. januara devojčicu, kojoj su Šaulići dali ime Manja.

Foto: ATA images

 

 

Porodica je tim povodom organizovala veliko slavlje koje je trebalo do kasno u noć, a među najradosnijima je bila baka Gordana.

Ona je ispričala da je Šaban, koji nažalost nije dočekao da drži u naručju Mihajlovo dete, sanjao o tom trenutku, a još za života je ostavio pokon za bebu. U pitanju je, naime, porodični dukat koji je Šaban Šaulić namenio detetu svog sina.

Foto: Igor Marinković

 

 

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Sigurna sam da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu, jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca – istakla je ponosna baka Goca.

 

U septembru prošle godine, na dan Mihajlovog i Marininog venčanja, Gordana je priznala da joj je osećaj sreće pomešan s tugom jer Šaban nije bio uz sina.

Foto: Instagram printskrin/marina_saulic

 

 

– Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila – rekla je tada Goca za Kurir.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".