Ана Волш, мајка троје деце која је нестала у САД, пре две године је у писму навела да је њен муж Брајан од детињства био "научен да лаже и крије".

Како наводе амерички медији, када се Брајану Волшу судило због продаје лажних слика Ендија Ворхола, његова супруга Ана послала је писмо суду у којем наводи да је њен супруг патио од сталне трауме из детињства и да је научен да лаже и крије.

Писмо је написано 2021., две године пре него што је нестала а у њему Ана наводи шокантне ствари у вези супруга. Хвалила га је да издржава петочлану породицу и да је учествовао у добротворним акцијама. Затим је написала,  да је претрпео трауматично детињство због родитеља насилника што је утицало на његово одрастање.

Фото: принтскрин Инстаграм/anawalshe

 

- Научен је да лаже и да се крије. Речено му је да је губитник, да родитељи нису требали да га имају, да нема шансе да направи нешто од себе у животу и да је изгубљен случај. Његовим животом управљао је дубок осећај стида - наводила је Ана.

Ана је написала да је Брајану било тешко да дозволи другима да му се приближе, укључујући њу, јер се "плашио веза".

Подсетимо, Београђанка је мистериозно нестала 1. јануара после дочека Нове године и од тада јој се губи сваки траг. Спекулише се да је убијена, а да иза свега стоји њен супруг Брајан Волш.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".