Волш је, подсетимо, ухапшен у недељу због сумње да је ометао полицијску истрагу о нестанку Ане Волш. У међувремену су у кући у којој су живели пронађени трагови крви и поломљени нож, док су на депонији у близини куће његове мајке на другом крају Бостона откривени окрвављени тепих, тестера као и делови тканине.

- Уговор о продаји куће у Реверу, која је била у власништву Ане Волш евидентиран је у регистру округа Сафолк 29. децембра прошле године. Човек који је био укључен у продају, државној полицији у Масачусетсу изјавио је да је кућа купљена на име Ане Волш у јануару 2020. за 137.000 долаза. У новембру прошле године је пуштена у продају и почетна цена јој је била 199.000 долаза, али је брзо продата и то по горњој траженој цени од 220.000 долара - преносе амерички медији.

Како наводе, продаја је закључена 17. децембра. - Документа и исказ дат полицији откривају да је заправо Анин супруг, Брајан Волш као супруг продавца потписао документа и приложио своју возачку дозволу као документ којим доказује да је то он - нова су открића у истрази.

Иначе, на возачкој дозволи види се и да она истиче 31. јануара ове године. Подсетимо, супруг нестале Београђанке током првог појављивања пред судом одбацио је оптужбе за ометање истраге, а амерички медији преносе и да се чекају резултати вештачења и анализа доказа пронађених у кући и на депонији. Од тога, како наводе, зависи и да ли ће против њега бити подигнута оптужница и за убиство супруге која је последњи пут виђена у кући у новогодишњој ноћи.

(Курир.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".