Ana Volš, majka troje dece koja je nestala u SAD, pre dve godine je u pismu navela da je njen muž Brajan od detinjstva bio "naučen da laže i krije".

Kako navode američki mediji, kada se Brajanu Volšu sudilo zbog prodaje lažnih slika Endija Vorhola, njegova supruga Ana poslala je pismo sudu u kojem navodi da je njen suprug patio od stalne traume iz detinjstva i da je naučen da laže i krije.

Pismo je napisano 2021., dve godine pre nego što je nestala a u njemu Ana navodi šokantne stvari u vezi supruga. Hvalila ga je da izdržava petočlanu porodicu i da je učestvovao u dobrotvornim akcijama. Zatim je napisala,  da je pretrpeo traumatično detinjstvo zbog roditelja nasilnika što je uticalo na njegovo odrastanje.

Foto: printskrin Instagram/anawalshe

 

- Naučen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da roditelji nisu trebali da ga imaju, da nema šanse da napravi nešto od sebe u životu i da je izgubljen slučaj. NJegovim životom upravljao je dubok osećaj stida - navodila je Ana.

Ana je napisala da je Brajanu bilo teško da dozvoli drugima da mu se približe, uključujući nju, jer se "plašio veza".

Podsetimo, Beograđanka je misteriozno nestala 1. januara posle dočeka Nove godine i od tada joj se gubi svaki trag. Spekuliše se da je ubijena, a da iza svega stoji njen suprug Brajan Volš.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".