На друштвеним мрежама појавила се фотографија Ане Волш са мушкарцем за ког се наводи на Твитеру да је њен први супруг Марк Книп. 

Како се види на Твитеру, фотографија је прво објављена у октобру 2012. године. На њој је Ана загрљена са Марком. Њих двоје се налазе у ресторану, а Марк на себи има одело кувара. Нестала Београђанка презивала се Љубичић Книп док је била у првом браку. 

Ана са првим мужем није имала децу, а од њега се развела 2014. Годину након развода удала се за Брајана Волша. Подестимо, Ана је нестала у ноћи између 31. децембра и 1. јануара. Њен други муж пријавио је нестанак тек 4. јануара. Пет дана након тога, 9. јануара ухапшен је због оптужбе да је ометао полицијску истрагу. 

Фото: Фејсбук

 

 

У међувремену је полиција пронашла трагове крви и крвав нож у подруму њихове куће. Супруг нестале Ане Волш могао би да се суочи са новим оптужбама, чак и ако Ана никада не буде пронађена. Бивши федерални тужилац Брајан Кели каже да ц́е велика порота вероватно размотрити случај и да би даље оптужбе против Брајана Волша могле да буду само са јаким доказима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".