Милица је изјавила што људи имају погрешно мишљење о њој: 

- Жао ми је што говоре да сам оваква и онаква, а нико да ме упозна каква сам заиста. А када упознаш суштину човека, онда можеш да му судиш. Погађају ме коментари људи који ме не познају. Да ми је лоше ствари рекао неко од пријатеља или чланова породице, рекла бих: "Ајде да се запитам где грешим."

Сама је одлучила да уновчи своје тело и не види ништа лоше у томе: 

- Онли фанс је свуда у свету познат. Нема ту много шта да се филозофира. Ми смо примитиван народ који суди за све што урадиш. Навикла сам на то. Сама сам одлучила да уновчим своје тело не ширећи ноге. Имала сам прилике да то урадим и кад сам остала без новца, а нисам то никад урадила. Корачам поносно.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Такође је говорила и о гласинама да је од фотографија зарадила за стан: 

- То није тачно. Онли фанс је само стабилизовао моју финансијску ситуацију. Ти бројеви су измишљени јер мисле да ако имам 9.000 пратилаца, не знам шта ћу од пара. Тај износ је далеко од тога. Волела бих да је то истина, али, нажалост, није. Нисам зарадила ни пола од онога што се пише. Људи мисле да ја не радим ништа и да се само снимам. Ја имам и бутик, где и сама радим. Помажем другарици и у њеној радњи, утоварам камионе. Имам и пензију.

Она је објаснила да су људи почели да је отпраћују јер нису добили оно што су очекивали:

- Кад не идеш до границе коју претплатници очекују, не можеш много да зарадиш. Драстично мало људи ми је остало на претплати јер нису добили оно што су очекивали - да ме виде голу и да ширим ноге. Има људи који ту воле да гледају моје тело и мени је то био циљ. Да виде каква сам мачка у 41. години.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

Начин на кој је честитала Божић, бројни су осудили. Милица је то видела другачије: 

- Не знам зашто. Била сам у хаљини и нисам показала груди као што причају. Нисам се покајала. Свако размишља полазећи од себе.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".