Када је отворила профил на сајту за одрасле, Милица је тако почела да зарађује, али је доживела бројна осуђивања од стране пратиоца:

- Хтела сам само да ме оставе на миру, да ме не пљују. Пустите ме мало да одахнем - насмејала се Милица на почетку разговора.

Признала је да не би одустала од свог садашњег прихода: 

- Људи коментаришу, жао ми је само што говоре да сам оваква и онаква, нико не упозна каква сам заиста. А када упознаш суштину човека онда можеш да му судиш. Погађају ме зато људи који ме не познају. Да ми је лоше ствари рекао неко од пријатеља или чланова породице, рекла бих:" Ајде да се запитам где грешим".

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

Милица је сасвим стабилна када је у питању њено психичко здравље: 

- Ја сам никад јача. Мене можеш да газиш, ја ћу још јача устати и смејаћу се. Не осуђујем и не вређам, само кад ми вређаш дете, онда бих ти срце ишчупала из груди. Онда ме се чувај, није ме страх да ме ухапсе. Само још то ми нису урадили -искрена је и наставља:

- Ако ме питаш да ли сам била љута, јесам, али никад нисам клонула. Прође ме за једну секунду. Помислим да скочим са петог спрата у Француској и онда дођем у Београд и направим Онлy фанс и направим бум - закључила је. 

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".