Певачица Станојка Митровић Ћана постала је омиљени гост и право изненађење на разним весељима, а популарна је и међу млађом публиком.

- То се тако десило. Нисам неко ко уме ишта да намешта или смишља. Све што радим радим срцем и најбоље што умем и знам. Недавно сам била изненађење на једној свадби на којој је било осамсто званица, а колико год да делује да сам опуштена док не прође прва песма и ја сам у грчу. Увек се бринем да све прође онако као треба. Тако сам на свадби отпевала две, три песме и прекинуо ми је микрофон. У том моменту долази домаћин и доноси ћутуру са ракијом да наздравимо – рекла је певачица и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Заиста не пијем ракију, али нисам могла да одбијем човека, па сам микрофоне ставила под мишку и потегла ракију. То је неко снимио и то је постало вирално. Следећи дан сам имала педесет позива, па су се моји пријатељи шалили да сам постала испићутура.

Певачица је истакла да јој никада није био проблем да се слика са својим обожаваоцима.

- Неки дечко ме је сликао и у авиону. Дошла сам са неког наступа и мало придремала, а човек је седео поред мене и све време гледао кроз прозор. После је и то завршило на друштвеним мрежама. Добро, не љутим се, данас је дошло такво време. Драго ми је да ме омладина воли и да певам више пунолетсва него рођендане педесет плус - испричала је Ћана.

Фото: АТА имагес

 

Певачица има велику помоћ и подршку од свог сина, а како је све чешће гост изненађења на разним весељима певачица размишља да промени име.

- Син ме подржава и помаже ми колико год може. Пошто не могу да испратим све поруке и позиве он ме обавештава када имам наступе. Стално сам гост изненађења на неким слављима, стално улазим на неке необичне нечине на наступе, из камиона, са неких степеница, балкона, па бих могла да променим име у "ИЗНЕНАЂЕЊЕ" – нашалила се Ћана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Grand)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".