Водитељ Јован Мемедовић високо се котирао на листи најпожељнијих мушкараца у Србији и док је био у браку, а тај статус само је утврдио после растанка од супруге Мирјане.

Њих двоје заједно су провели двадесет година, имају сина Уроша и ћерку Машу, и то је све што је у јавности познато о емотивном животу омиљеног телевизијског лица, које је званично слободан од 2014. године.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, већ неко време за водитеља емисије "Сасвим природно" се шушка се да је у вези са продуценткињом његове емисије. Ту информацију јавности је, случајно, открила Мирјана Бобић Мојсиловић, која је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са отварања једног ресторана. На њој је веће друштво, а поред шармантног водитеља нашла се дама за коју многи мисле да је његова нова изабраница.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Реч је о Снежани Стојковић, која се некада бавила фудбалом, а данас је успешна у свету маркетинга и продукције. Ако се има у виду да у опису њеног профила на Инстаграму пише да је занимају коњи, спорт и природа, нема сумње да је Јован Мемедовић срео сродну душу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".