Jedan od mnogima omiljenih voditelja koji je i autor emisije "Sasvim prirodno", Jovan Memedović svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako štiti i svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na brak pre nekoliko godina. Sa bivšom suprugom dobio je dvoje dece, ćerku Mašu i sina Uroša, a njegova naslednica u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti.

Budući da ona vodi izuzetno zanimljiv život koji sa sa svojim pratiocima deli na društvenim mrežama, ono što se može primetiti po njenim fotografijama jeste to da je od oca nasledila ljubav prema prirodi i avanturama, a najnovija objava Maše Memedović i ovog puta naišla je na brojne reakcije.

Mašu na "Instagramu" prati više od dvadesetpet hiljada ljudi, koje ona poput svog oca, vodi na putovanja kroz njene omiljene skrivene oaze i otkriva neispričane priče zaboravljenih mesta, a često ju je u tim avanturama pratio i verni ljubimac Draža koji je takođe osvojio srca njenih pratilaca.

Trenutak iz privatnog života i objava Maše Memedović ovog puta rastužila je mnoge, jer se ona oprostila od svog ljubimca veoma emotivnom porukom.

Foto: Instagram printskrin/masamemedovic

 

- Sinoć smo se oprostili od našeg Draže - napisala je Jovanova mezimica na Instagramu i stavila svima do znanja koliko je za njega bila vezana te da joj je srce slomljeno zbog gubitka velikog prijatelja sa kojim je mnogo toga prošla i koji ju je u obilasku prirodnih lepota naše zemlje pratio u stopu.

Objava Maše Memedović naišla je na brojne reakcije i dirljive reči, a podrška koja joj pristiže sa svih strana, posebno od ljubitelja životinja, onih koji su takođe izgubili ljubimca, ali i onih koji su se podsetili koliko vole svoje krznene prijatelje.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".