Цар је Зорици уз цигарету објаснио зашто се наљутио на њу. Том приликом су започели и причу о његовом раскиду са Алекс. Он је открио да му је веома жао што је повредио Николићеву, али је додао да је и он повређен. Признао је певачици да му синоћни интимни однос са Мајом ништа не значи, јер је само терао инат Александри због које је плакао као киша, што је за њега врло необично, чак и срамота.

- Никоме жалије не може бити Александре него мени који сам је повредио. Рекла си ми да сам г**но зато што сам ј**ао "сутлијаш" - рекао је Цар.

- Ја сам се теби извинила, ти си за мене људина. Александра је плакала код мене, има емоцију. Али ме занима само шта ти је значило да ћеш ме истерати на капију - питала је Зорица.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Нико се са мном не може носити - мојим вулгарностима, мојим примитивизмом, мојим подлим играма, мојим расправама и мојим тензијама. Тебе би на носилима износили напоље када би почели да се свађамо. Ти коју ја сматрам величином и мајком ме називаш г**нетом са стране - рекао је Цар.

- Рекла сам само да сте ти и Маја јадни, а не да си г**но. То сам први пут вечерас изговорила. Да сте дно дна! А ово вечерас ми је излетело из милион и једног разлога. Причао си ми о емоцијама према Алекс, а онда имаш с**с са Мајом - рекла је Зорица.

- Јадан сам ја, а и оне ако су са мном у односу. Ја и даље кажем да имам емоцију према Алекс, а према Маји немам. А ево шта је Александрина кардинална грешка - јуче Иван прича све најгоре о мени, она спушта главу и потврђује Иванову причу. Ја 45 минута гледам у њу, плачући излазим! То је за мене срамота! Седим тамо, суза сузу стиже, а она се з**ебава и грли са људима, није је погодило - рекао је Цар.

- Јесте је погодило, све глуми. Ти си топ ријалити играч - рекла је Зорица.

- Ма сад ће видети како је када ја терам инат - рекао је Цар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".