Недавно је у јавност доспела информација да је Деки поново срећан и заљубљен, а онда је и сам победник "Задруге 5" открио да има нову девојку. 

Ипак, будући да његова нова изабраница нема везе са ријалитијем нити са јавним светом и медијима, она је одлучила да се не приказује јавно, барем не још, а Дејан ту одлуку поштује. Због тога се на његовим профилима на мрежама не могу видети њихове заједничке фотографије, а чак је још увек непознато и како се мистериозна Дејанова девојка зове.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

Драгојевић је за Бадње вече држао "лајв" на свом ТикТоку, а поред њега је све време била његова нова девојка, међутим ни овога пута нисмо могли да видимо како она изгледа. У једном моменту се у кадру појавила само њена рука, јер је поздрављала Дејанове фанове, а како су се све време шалили и смејали, Драгојевић је своју изабраницу почео и да описује. 

- Има прелепе очи које мењају боју на светлу... најмања уста која сам икад видео, не знам како једе колико су јој уста мала, али су најслађа, има црну косу, иако је природно плавуша, а тело... презгодна! Дуге ноге за играње, витко тело за гледање - описао је Дејан своју изабраницу. 

Мало је рећи да су фанови били одушевљени што је Дејан држао лајв у присуству нове девојке, али су му појединци поручили да је ипак исказала непоштовање тиме што се није појавила и снимила. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".