Сукоби између мајке и ћерке не јењавају у ријалитију, а према свему судећи, Миљана хоће да преузме бригу о свом сину. После ријалитија је обећала Марији да ће тражити старатељство над сином. Миљани такође не прија што је мајка стално оптужује за све лоше што им се догодило.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Ја сам мењала школу, била сам одличан ђак, а она за све хоће да ме оптужи, па чак и за њену и татину болест, да ја осећам грижу савест, да плачем и да зато не будем са Золом. Да кажем да ме не занима слагала бих, да кажем да ме претерано занима, од синоћ не. Ни кући нећу да идем јер сам чула да су ми закључана врата - рекла је Миљана.

- Не, него да ће те чекати кључ, а не отац и сестре јер долазиш на један дан - рекла је Марија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Марија не може да прихвати ћеркин однос са Лазаром Чолићем Золом:

- Узећу своје дете, изборићу се преко утицајних људи, а не преко центра за социјални рад јер сам дала старатељство док сам у ријалитију. Нека се осећају спокојно кад одем. Ја што причам кући, причам и на телевизији. Дечко моје сестре мени ни не треба да буде леп, што на ум, то на друм. И мене вређају кад причају да је Зола змија, коцкар, наркоман. Зола је случајно питао маму да ли је тата њен први партнер, ја о бившима могу три дана и три ноћи да причам. После ријалитија нећу да идем кући и ако не будем била са Золом. Све моје нека спале и баце, а новац нека ми се достави после ријалитија - рекла је искрено Миљана.

(Alo)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".