Певачица годинама није излазила из куће, остала је без новчаних примања и упловила у непланиране дугове. Због дугова је морала да се пријави за учествовање у ријалитију: 

- Не мислим да је срамота бити болестан него нисам од тих који би то делили јавно. Неко ће рећи шаљеш подршку, какву подршку кад теби много није добро. Тад човек жели да буде сам са собом, да га нико не види, да је негде шћућурен. Немам ништа против оних који то деле са јавношћу, то је свачије право, али то није мој избор - изјавила је пре Зорана.  

Фото: АТА имагес

 

- Мени је та моја болест, која је иза мене, Богу хвала, донела и многе финансијске непогоде. Зато сам отишла и у један ријалити. Није ми то баш била жеља и нисам себе видела тамо, али сам мислила ако је то решење, честито ћу да се понашам, како знам понашаћу се, као што је и било. Нисам решила тај проблем, отишла сам тамо, и мирна ми савест. Просто нисам седела скрштених руку, али ми је много финансијских проблема донело једно бреме са којим се морам признати и дан данас носим. То је једна стена коју носим. То што сам ја ведрог духа и што сам, кажу личност и то што умем да носим и што сам у шинама што ми је најважније да останем у шинама да бих се и са тим изборила, то је већ сада друга ствар, али то бреме још увек постоји, нажалост - рекла је.

Фото: АТА имагес

 

Зорана се и сада суочава са сличном ситуацијом када је у питању здравље које утиче на њен ради и каријеру. Две колегинице од три, са којима она месецима наступа у мјузиклу "Веселе девојке", су се разболеле због чега су на неко време отказане представе.  На сву срећу, ради се само о пролазним тегобама које ће врло брзо проћи. Обећала је да ће их Лозничани, који због болести нису могли да их виде почетком јануара, видети 7. марта.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".