Pevačica godinama nije izlazila iz kuće, ostala je bez novčanih primanja i uplovila u neplanirane dugove. Zbog dugova je morala da se prijavi za učestvovanje u rijalitiju: 

- Ne mislim da je sramota biti bolestan nego nisam od tih koji bi to delili javno. Neko će reći šalješ podršku, kakvu podršku kad tebi mnogo nije dobro. Tad čovek želi da bude sam sa sobom, da ga niko ne vidi, da je negde šćućuren. Nemam ništa protiv onih koji to dele sa javnošću, to je svačije pravo, ali to nije moj izbor - izjavila je pre Zorana.  

Foto: ATA images

 

- Meni je ta moja bolest, koja je iza mene, Bogu hvala, donela i mnoge finansijske nepogode. Zato sam otišla i u jedan rijaliti. Nije mi to baš bila želja i nisam sebe videla tamo, ali sam mislila ako je to rešenje, čestito ću da se ponašam, kako znam ponašaću se, kao što je i bilo. Nisam rešila taj problem, otišla sam tamo, i mirna mi savest. Prosto nisam sedela skrštenih ruku, ali mi je mnogo finansijskih problema donelo jedno breme sa kojim se moram priznati i dan danas nosim. To je jedna stena koju nosim. To što sam ja vedrog duha i što sam, kažu ličnost i to što umem da nosim i što sam u šinama što mi je najvažnije da ostanem u šinama da bih se i sa tim izborila, to je već sada druga stvar, ali to breme još uvek postoji, nažalost - rekla je.

Foto: ATA images

 

Zorana se i sada suočava sa sličnom situacijom kada je u pitanju zdravlje koje utiče na njen radi i karijeru. Dve koleginice od tri, sa kojima ona mesecima nastupa u mjuziklu "Vesele devojke", su se razbolele zbog čega su na neko vreme otkazane predstave.  Na svu sreću, radi se samo o prolaznim tegobama koje će vrlo brzo proći. Obećala je da će ih Lozničani, koji zbog bolesti nisu mogli da ih vide početkom januara, videti 7. marta.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".