Према неким проценама, Португалца је на стадиону дочекало око 30.000 хиљада навијача који су га поздрављали овацијама. 

Током Роналдовог проласка кроз тунел који води ка терену на стадиону је упаљен ватромет, а када се појавио на трави, на трибинама је завладала права лудница. 

Фото: Танјуг/АП

 

 

 

Према писању страних медија, Роналдо ће за две године у саудијском клубу зарадити чак 400.000.000 евра.

Британски "Сан" пише да ће Кристијано зарађивати скоро 400 долара по минуту, односно преко 570.000 долара дневно.

Португалац се на терену појавио у пратњи своје породице. 

Фото: Танјуг/АП

 

- Имао сам разне понуде из Португала, САД, Аустралије и Бразила, али ова из Ал Насра ме је највише привукла. Желео сам да дођем овде да помогнем развоју фудбала у овој земљи, али и због других аспеката - рекао је Португалац.

 

Један детаљ Роналдовог говора је био посебно интересантан. Наиме, Кристијано је јавно истакао да је завршио са Европом и да не планира да се враћа на стари континент. 

- Мој посао у Европи је завршен. Играо сам за најбоље клубове на свету и освојио све највеће трофеје. Оборио сам све рекорде, сада ћу их оборити и у Саудијској Арабији. Срећан сам и поносан због овог трансфера. Људи не знају на којем је нивоу фудбал овде - рекао је Роналдо, а потом се осврнуо и на уговор који је недавно потписао.

- Уговор који сам потписао је јединствен јер сам и ја јединствен фудбалер. За мене је то нормално - закључио је Португалац.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".