Млади "гаучос" је са четири постигнута поготка на турниру помогао својој националној селекцији да дође до дуго очекиване тутуле. 

Међутим, непозната особа је на интернету покренула петицију са захтевом да овај 22-годишњак раскине са својом девојком Емилијом Фереро. Према писању страних медија, ова бизарна ситуација настала је након што се на друштвеним мрежама појавио снимак на којем се види како група младих тражи Алваресов потпис.

Ипак, тада се умешала његова изабраница и дозволила је навијачима само групну фотографију уместо појединачних слика и аутограма.

 

 

- Момци, још једна фотографија и то је то. Морамо да идемо - рекла је Емилија на снимку објављеном на друштвеним мрежама.

Ово је толико изневирало још увек непознату особу која је покренула ову необичну петицију. Интересантно је да су се људи масовно удружили на интернету и да је петицију до сада потписало преко 20.000 људи. 

 

 

Ипак, чини се да ова петиција не значи ништа младом фудбалеру "грађана" који се у међувремену вратио у Манчестер одакле је и објавио заједничку фотографију са девојком. Алварез је поделио са обожаваоцима како са Емилијом ужива у новогодишњој прослави. 

Хулијан Алварез је био једно од откровења Мундијала у Катару, а недавно је уписао и нови наступ у дресу Манчестер Ситија. Млади Аргентинац је ушао у финишу утакмице одигране пре два дана против Евертона. Ова утакмица завршена је ремијем, резултатом 1:1. 

Фото: Танјуг/АП

 

Пре утакмице, навијачи "грађана" поздравили су младог фудбалера који је на терен изашао са медаљом намењеном освајачу првенства света.

Манчестер сити се тренутно налази на другом месту на табели Премијер лиге са седам бодова мање од првопласираног Арсенала.

Стандингс провидед бy Софасцоре

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".