Председник општине Звездара Владан Јеремић обишао је данас повређеног дечака Станка кога је напала група малолетника док је штито дечје игралиште од њиховог вандализма. 

- Ситуација није наивна, по досадашњим информацијама деца су формирала разне групе, врбована по основним школама, доказују се на Тик Току и другим друштвеним мрежама, прерастају у мале криминалце и спремни су на све да би били похваљени у групи. Родитељи пазите на време! - наводи се на Инстаграм профилу Градске општине Звездаре.

На друштвеној мрежи објављена је и заједничка фотографија председника општине и повређеног дечака. 

 

 

Подсетимо, синоћ око 21.30 часова група малолетника из насеља Браће Јерковић правила је хаос на дечјем игралишту у насељу Војводе Влаховића.

Како се наводи, они су палили бакље, вређали пролазнике и уништавали игралиште које је изграђено пре три године у овом насељу. 

- Наш комшија, дете од 16 година је речима бранио игралиште и завршио је са тешким телесним повредама. Деликвенти који девастирају заједничку имовину снимљени су са више надзорних камера, а ово је само један од снимака који је настао непосредно поред куће нашег претученог комшије. Ради се од момку узорног васпитања и образовања, детету за пример, које је само штитило свије игралиште од хорде хијена која далеко од својих родитеља глуме лудило - наводи се на друштвеним мрежама уз снимак насиља.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".