Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić obišao je danas povređenog dečaka Stanka koga je napala grupa maloletnika dok je štito dečje igralište od njihovog vandalizma. 

- Situacija nije naivna, po dosadašnjim informacijama deca su formirala razne grupe, vrbovana po osnovnim školama, dokazuju se na Tik Toku i drugim društvenim mrežama, prerastaju u male kriminalce i spremni su na sve da bi bili pohvaljeni u grupi. Roditelji pazite na vreme! - navodi se na Instagram profilu Gradske opštine Zvezdare.

Na društvenoj mreži objavljena je i zajednička fotografija predsednika opštine i povređenog dečaka. 

 

 

Podsetimo, sinoć oko 21.30 časova grupa maloletnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dečjem igralištu u naselju Vojvode Vlahovića.

Kako se navodi, oni su palili baklje, vređali prolaznike i uništavali igralište koje je izgrađeno pre tri godine u ovom naselju. 

- Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo - navodi se na društvenim mrežama uz snimak nasilja.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".