Позната глумица Нела Михаиловић једна је од оних глумица које једноставно не можете да не волите. Својом маестралном глумом очарала је многе.

Упркос томе што је веома позната и што у породици има доста особа које се баве јавним послом, она о свом приватном животу ретко када говори.

 

 

Ипак, када је упитају, нема проблем да каже шта је и како, а најчешће добија питања која су у вези са њеном заовом Сузаном Петричевић.

Сви који прате живот познате глумице знају да су Нела и Сузана годинама веома блиске и да се одлично слажу. Њих две већ дуго изграју представу "Пластика", која им ни после стотина извођења не пада тешко.

Ипак, оно што ретко ко зна то је који познати композитор је муж Неле Михаиловић? Наиме, Нела је своју јачу половину пронашла пре више од две деценије, када је упознала композитора Владимира Петричевића, па потом ступила у брак са њим.

 

 

Њихова љубавна бајка од тада траје, а у међувремену су постали родитељи две девојчице - Марте и Петре, које су њихов центар света.

У народу постоји устаљено мишљење да се обично заове уопште не воле и да су то два непомирљива појма. Ипак, Нела доказује другачије.

- Одавно причамо о томе да би било згодно и лепо да урадимо неки посао заједно и то се сада десило. Обе смо у добрим животним и пословним енергијама, у глумачкој зрелости, тако да је ово био прави тренутак за сарадњу - рекла је једном приликом Нела, када су Сузана и она радиле на остварењу "Пластика" .

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".