Poznata glumica Nela Mihailović jedna je od onih glumica koje jednostavno ne možete da ne volite. Svojom maestralnom glumom očarala je mnoge.

Uprkos tome što je veoma poznata i što u porodici ima dosta osoba koje se bave javnim poslom, ona o svom privatnom životu retko kada govori.

 

 

Ipak, kada je upitaju, nema problem da kaže šta je i kako, a najčešće dobija pitanja koja su u vezi sa njenom zaovom Suzanom Petričević.

Svi koji prate život poznate glumice znaju da su Nela i Suzana godinama veoma bliske i da se odlično slažu. NJih dve već dugo izgraju predstavu "Plastika", koja im ni posle stotina izvođenja ne pada teško.

Ipak, ono što retko ko zna to je koji poznati kompozitor je muž Nele Mihailović? Naime, Nela je svoju jaču polovinu pronašla pre više od dve decenije, kada je upoznala kompozitora Vladimira Petričevića, pa potom stupila u brak sa njim.

 

 

NJihova ljubavna bajka od tada traje, a u međuvremenu su postali roditelji dve devojčice - Marte i Petre, koje su njihov centar sveta.

U narodu postoji ustaljeno mišljenje da se obično zaove uopšte ne vole i da su to dva nepomirljiva pojma. Ipak, Nela dokazuje drugačije.

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je jednom prilikom Nela, kada su Suzana i ona radile na ostvarenju "Plastika" .

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".