Ентони Хопкинс је засигурно један од најбољих глумаца које је ова планета видела.

Има глумачку каријеру која се само може пожелети, одглумио је улоге које би пожелео сваки глумац, али ипак један део његовог живота ће бити заувек најтужнији.

 

 

Ентони је прекинуо сваки контакт са својом ћерком, тачније Ебигејл (54) га се одрекла те њих двоје не причају већ 20 година.

Глумац је ћерку добио у првом браку, који се распао када је његова каријера кренула узлазном путањом, а Ентони је спас од свега нашао у алкохолу. Породицу је напустио када је његова ћерка имала 14 месеци.

О овоме никада не жели да прича, а да је то "забрањена тема" знају и сви његови пријатељи. Покушај да га упитају о ћерки пре четири године, резултирао је глумчевом одлуком да више никада у интервјуима не говори о њој.

– Тони се годинама борио са демонима, сада се осећа добро и ту рану не жели поново да отвара, макар не у јавности – рекао је пријатељ Ентонија Хопкинса једном приликом за "Даилy Маил". 

Ентони Хопкинс не зна шта се дешава са његовим дететом, а током једног интервјуа за "РадиоТимес" пре две године на питање да ли је постао деда, одговорио је: 

– Немам појма. Људи се разилазе. Породице се раздвајају, наставите са својим животом.

 

 

Ентони Хопкинс је том приликом додао: 

– Не занима ме ни на овај ни на онај начин. Не морате да волите породицу. Деца не воле своје очеве. Не морате да се волите.

Када су му рекли да су овакве речи хладне, Ентони је признао да су хладне и да је "живот такав".

Његова ћерка Ебигејл је 1990. године одлучила да се бави глумом. Било је то за Ентонија као "гром из ведрог неба", па јој је понудио мање улоге у филмовима "Схадоwландс" и "Тхе Ремаинс Оф Тхе Даy".

Чини се као да су поправили однос, а пријатељи не знају зашто су се поново удаљили.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".