Она је испричала да је више од десет година у срећном браку са Брајантом, са којим је добила четворо деце, док је 20 година то било незамисливо будући да је управо он био кум њеног бившег мужа.

Да ствар буде још невероватнија, њих троје знају се од тинејџерских дана, а тада су били веома блиски.

- Ја сам била особа код које је Брајант долазио по савете о девојкама, а он је мени такође давао савете о везама. Кликнули смо од самог старта, а у њему је било нешто због чега смо се лако повезали - испричала је Дезиреј.

Дезиреј је открила да је Брајант често приређивао забаве на које је ишао и њен тадашњи дечко, који ју је редовно варао. Међутим, она се удала за њега не слутећи да је прељубник.

- Брајант је знао шта ми бивши ради иза леђа, да ми није веран - рекла је.

На дан свадбе, све је ишло својим током, а онда је свадбени говор уништио церемонију. Наиме, Брајант је био кум, те је пао под утицај алкохола, а затим у припитом стању признао да воли Дезиреј одувек.

- Те ноћи Брајант ми је рекао током нашег последњег плеса: "Зашто ми ниси дала прилику? Увек бих се бринуо о теби" - испричала је она, те истакла да га није схватала за озбиљно.

Међутим, након годину дана брака, Дезиреј је схватила да је њен супруг прељубник, те је одмах затражила развод, док је утеху нашла у куму свог супруга.

- Брајант је једноставно био ту за мене, једног дана смо се пољубили и допало ми се, а онда смо постали више од пријатеља. Прво смо били пријатељи, затим смо почели да излазимо и постали смо пар, а онда смо се и венчали. Сада смо у браку већ десет година и имамо четворо деце - закључила је ова Британка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".