Ана и Бастијан већ годинама уживају у својој љубави и важе за један од најскладнијих селебрити парова у свету. Многи причају да је, генерално, спој двоје (бивших) спортиста потпуни погодак за везу, пошто они због сличних обавеза током каријере најбоље могу да разумеју једни друге. То се код Ивановићеве и Швајнштајгера показала као више него тачно.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Некадашњи фудбалер и бивша тенисерка уживају у својим „пензионерским“ данима, а томе сведочи и права празнична идила која влада у њиховом дому. 

У породици Ивановић - Швајнштајгер празници трају од почетка децембра па до половине јануара, како би обележили оба Божића, а дечаци обожавају атмосферу, која је тада присутна у њиховом дому.

 

Мама и тата су окитили јелку, а пажљиво су изабрали и поклоне које ће њихови синови отварати 31. у поноћ. Ана и Бастијан одлучили су се за класичне боје украса, којима доминирају црвена и златна боја, а све одише правом породичном топлином.

Током празника Ана се није либила ни да покаже своје умеће у кухињи, па је тако засукала рукаве и за њихову трпезу сама припремила новогодишње колачиће.

 

 

У питању је традиционални новогодишњи џемпер са пахуљицама снега и другим празничним детаљима. Ивановићева га је поносно обукла док је радила оно што су и она и Бастијан потврдили да највише воли да ради – да отпакује поклоне.

Ана није отворила поклоне, барем не јавно, али смо сигурни да су Бастијан и она имали лепе идеје за нешто чиме би могли да изненаде једно друго за новогодишње празнике.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".