Ana i Bastijan već godinama uživaju u svojoj ljubavi i važe za jedan od najskladnijih selebriti parova u svetu. Mnogi pričaju da je, generalno, spoj dvoje (bivših) sportista potpuni pogodak za vezu, pošto oni zbog sličnih obaveza tokom karijere najbolje mogu da razumeju jedni druge. To se kod Ivanovićeve i Švajnštajgera pokazala kao više nego tačno.

 

Foto: Profimedia

 

 

Nekadašnji fudbaler i bivša teniserka uživaju u svojim „penzionerskim“ danima, a tome svedoči i prava praznična idila koja vlada u njihovom domu. 

U porodici Ivanović - Švajnštajger praznici traju od početka decembra pa do polovine januara, kako bi obeležili oba Božića, a dečaci obožavaju atmosferu, koja je tada prisutna u njihovom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mama i tata su okitili jelku, a pažljivo su izabrali i poklone koje će njihovi sinovi otvarati 31. u ponoć. Ana i Bastijan odlučili su se za klasične boje ukrasa, kojima dominiraju crvena i zlatna boja, a sve odiše pravom porodičnom toplinom.

Tokom praznika Ana se nije libila ni da pokaže svoje umeće u kuhinji, pa je tako zasukala rukave i za njihovu trpezu sama pripremila novogodišnje kolačiće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

U pitanju je tradicionalni novogodišnji džemper sa pahuljicama snega i drugim prazničnim detaljima. Ivanovićeva ga je ponosno obukla dok je radila ono što su i ona i Bastijan potvrdili da najviše voli da radi – da otpakuje poklone.

Ana nije otvorila poklone, barem ne javno, ali smo sigurni da su Bastijan i ona imali lepe ideje za nešto čime bi mogli da iznenade jedno drugo za novogodišnje praznike.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".