Синиша Михајловић био је жртва популарне скривене камере у Италији пре неколико година, а тај снимак један је од најсимпатичнијих и најгледанијих, како у Италији тако и у Србији.

Популарна италијанска "Сцхерзи а парте" одлучила је да се нашали са тадашним тренером Болоње и спремила му бруталну смицалицу. У све су биле укључење његова супруга Аријана и ћерка Викторија.

Фото: Профимедиа

 

 

Прича иде овако: Старија Михина ћерка има дечка и жели да га представи свом популарном оцу. Ту на сцену ступа Аријана која Синишу неколико дана раније припрема за упознавање са потенцијалним зетом, показује му фотографије момка које нису баш репрезентативне - ставио је прст у нос, плези се у камеру, нафиксан загрлио wц шољу...

Синиша на све то пита: Има ли тај момак неку нормалну слику? Колико он има година?

Аријана: 34!

Синиша сав запрепашћен прво опсује: 34?! Да ли је она нормална?!

Уследио је долазак ћерке Викторије, а потом и покушај помало конзервативог Синише да објасни својој мезимици да када њен драги буде био старац, она ће још увек бити млада девојка и да њој то у животу не треба. Викторија је лудо заљубљена и не занима је шта мисли тата, а мама је на њеној страни и подржава овај изузетно чудан ћеркин избор.

 

 

Неколико дана касније уследило је и упознавање са зетом из пакла!

Младић који је потпуна катастрофа касни на упознавање скоро па целих сат времена што је Синишу већ добро разљутило.

Лажни зет је коначно стигао: Мало сам закаснио...

Синиша као из топа: Само 50 минута!

А онда креће потпуни хаос - лажни дечко седа за сто и не показује ни труку манира. Једе из Михиног тањира којег упорно зове "папи" (тата) што славног Србина много нервира, подригује за време јела, поставља питања која Синишу избацују из такта, али се он, познат по свом бурном темпераменту, још увек добро "држи"... А све због своје мезимице коју не жели да разочара.

Фото: Фејсбук принтскрин/Just for Fun

 

 

У тренутку када Викторија и њен дечко одлазе до тоалета, Миха "отвара душу" својој супрузи која све држи под контролом.

"Ишутираћу га... надам се да ово неће да потраје, да ће да раскину брзо... она није нормална. Погледај га...".

Повратак овог чудног пара значио је и још већи пакао за Синишу - дечко пева песму за своју драгу и назива је "Циганком", и то баш неколико дана пошто су навијачи Јувентуса вређали тренера Болоње узвикујући "Цигане, цигане..." , а то исто су чинили и навијачи Лација, чија је легенда клуба.

 

 

Готово! Синиша је већ "полудео", а онда као врхунац свеукупног лудила које га је снашло долазе и пријатељи овог необичног момка. Ту је био крај, Миха је устао, а организатори скривене камере су завршили са шалом.

- Да је потрајало још мало, убио бих га својим рукама - закључио је тада Миха.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".