Сигурни смо да не постоји особа која не зна бар једну песму чувене Силване Арменулић, а ако је ипак било оних који не знају, након филма Тома су дефинитивно сви научили старе хитове Југославије.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Позната певачица је настрадала у саобраћајној несрећи 1976. године када се враћала са концерта из Александровца, а иза себе је оставила тада дванаестогодишњу девојчицу Гордану коју је добила у браку са тенисером Радмилом Арменулићем.

 

 

- На данашњи дан, пре 46 година, у 21.30 престало је да куца срце моје маме. Накупило се тога за четири живота. Недостајеш ми. Да ме загрлиш. Да осетим твој додир. Да ме пољубиш. Да ме насмејеш. Да само будеш поред мене. Јака сам, чак и када ми сузе иду низ лице, увек сам довољно храбра да кажем – добро сам. Нисам сама јер ти живиш у мом срцу, заувек у мом срцу. Боже, колико ми недостајеш - написала је Гордана недавно на годишњицу Силванине погибије. 

 

 

Гордана је добила име по баки, Радмиловој мајци, а данас има 58 година. Судећи по фотографијама, од мајке је наследила лепоту и шарм, а они који је познају и лично, кажу да је и препознатљиви Силванин осмех ту.

Она је радила као професор математике у једној београдској гимназији и мајка је двојице синова.

Једном приликом се на Инстаграм страници која је посвећена управо Силвани, појавила фотографија на којој је певачица са својом ћерком, па је та објава прикупила велики број симпатија за кратко време.

 

 

Подсетимо, чувена Силвана Арменулић погинула је 10. октобра 1976. године у саобраћајној несрећи на аутопуту Београд - Ниш. Несрећа се догодила када се певачица враћала са концерта из Александровца. Са Силваном су настрадали и њена сестра Мирјана Барјактаревић и виолиниста Раде Јашаревић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".