Бивша председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић позната је као једна од политичарки са највећим бројем обожавалаца који диве њеном изгледу. Њена појава увек је под лупом јавности, а стајлинзи политичарке увек буду пажљиво одабрани и без грешке. 

Колинда се појавила и на недавно завршеном Светском првенству у Катару у друштву првог човека светског фудбала Ђанија Инфантина. Она је својим изгледом пружала подшку "ватренима" будући да се одлучила за посавску народњу ношњу.

Фото: Танјуг/АП Пхото/Мартин Меисснер

 

Хрватска политичарка сада је објавила нову фотографију на свом Инстаграм профилу и покренула лавину позитивних коментара. Она је све одушевила својим одевним комадом који је намењен за пролеће или јесен. Ипак, ако се узму у обзир необично високе температуре за ово доба године, њен мантил је свакако нешто што се може носити и данас.  

Колинда је одабрала мантил у беж боји са јако наглашеним струком и тиме истакла своју витку линију. 

Целокупан стајлинг бивше председнице Хрватске употпуњен је и свечаном фризуром, а пуштена коса са увијеним крајевима дошла је као шлаг на торту. 

Колинда је искористила прилику и овом сликом је честитала Божић свим верницима католичке вероисповести. 

- Лепо је бити код куће. Срећан Божић свима - написала је Колинда у опису фотографије која је за кратко време скупила велики број лајкова.

Политичарка је у последње време драстично променила изглед и то су њени обожаваоци са одушевљењем прихватили. Иако физички изглед не би требало да буде у првом плану, резултати њене промене су и више него видљиви. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".