Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao jedna od političarki sa najvećim brojem obožavalaca koji dive njenom izgledu. NJena pojava uvek je pod lupom javnosti, a stajlinzi političarke uvek budu pažljivo odabrani i bez greške. 

Kolinda se pojavila i na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru u društvu prvog čoveka svetskog fudbala Đanija Infantina. Ona je svojim izgledom pružala podšku "vatrenima" budući da se odlučila za posavsku narodnju nošnju.

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

 

Hrvatska političarka sada je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara. Ona je sve oduševila svojim odevnim komadom koji je namenjen za proleće ili jesen. Ipak, ako se uzmu u obzir neobično visoke temperature za ovo doba godine, njen mantil je svakako nešto što se može nositi i danas.  

Kolinda je odabrala mantil u bež boji sa jako naglašenim strukom i time istakla svoju vitku liniju. 

Celokupan stajling bivše predsednice Hrvatske upotpunjen je i svečanom frizurom, a puštena kosa sa uvijenim krajevima došla je kao šlag na tortu. 

Kolinda je iskoristila priliku i ovom slikom je čestitala Božić svim vernicima katoličke veroispovesti. 

- Lepo je biti kod kuće. Srećan Božić svima - napisala je Kolinda u opisu fotografije koja je za kratko vreme skupila veliki broj lajkova.

Političarka je u poslednje vreme drastično promenila izgled i to su njeni obožavaoci sa oduševljenjem prihvatili. Iako fizički izgled ne bi trebalo da bude u prvom planu, rezultati njene promene su i više nego vidljivi. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".