Јелену је смрт о познатом тексописцу Милану Радуловићу Лаћи изненадила, тако да је одмах након што је сазнала контактирала његовог оца Александра Футу Радуловића: 

- Јелена је све опростила Лаћи одмах након тешких речи које јој је он упутио на Твитеру. Све што је тада била написала, написала је како би се одбранила од његових увреда. Није јој било јасно ни зашто ју је без повода извређао у порукама и објавио текст њене необјављене песме, коју ће ипак издати и посветити њему. Ипак, кад је Лаћа схватио да је претерао, извинио јој се, и то из Израела, што је она прихватила. Требало је и да се виде по његовом повратку у Београд, али се то, нажалост, никада неће десити јер га је смрт у томе претекла. Када је чула за трагедију, ЈК се искрено потресла и шокирала, а након што му је упутила дирљиву поруку на Инстаграму, одмах је контактирала и са Футом - завршава наш извор.

Фото: Н. Фифић, З. Јовановић

 

Пре него што је заувек отишао, Јелена и Лаћа су се помирили, а требали су и да се виде после његовог путовања у Израел. Певачица се од Лаће опростила дирљивом поруком: 

- Почивај у миру, драги Лаћо, далеко од "крвавих суза" (назив последње песме коју си за мене написао), од несреће туге и бола... Све сам ја разумела и све опраштала, а твоју последњу поруку ћу чувати - написала је Јелена па додала:

- Не брини, сви ће чути последње песме које си написао и сви ће схватити да си био нестварно талентован син своје мајке ... талентован, али рођен за неки други свет, неку другу димензију - написала је ЈК и објавила Лаћину поруку којом јој се извинио.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".