Jelenu je smrt o poznatom teksopiscu Milanu Raduloviću Laći iznenadila, tako da je odmah nakon što je saznala kontaktirala njegovog oca Aleksandra Futu Radulovića: 

- Jelena je sve oprostila Laći odmah nakon teških reči koje joj je on uputio na Tviteru. Sve što je tada bila napisala, napisala je kako bi se odbranila od njegovih uvreda. Nije joj bilo jasno ni zašto ju je bez povoda izvređao u porukama i objavio tekst njene neobjavljene pesme, koju će ipak izdati i posvetiti njemu. Ipak, kad je Laća shvatio da je preterao, izvinio joj se, i to iz Izraela, što je ona prihvatila. Trebalo je i da se vide po njegovom povratku u Beograd, ali se to, nažalost, nikada neće desiti jer ga je smrt u tome pretekla. Kada je čula za tragediju, JK se iskreno potresla i šokirala, a nakon što mu je uputila dirljivu poruku na Instagramu, odmah je kontaktirala i sa Futom - završava naš izvor.

Foto: N. Fifić, Z. Jovanović

 

Pre nego što je zauvek otišao, Jelena i Laća su se pomirili, a trebali su i da se vide posle njegovog putovanja u Izrael. Pevačica se od Laće oprostila dirljivom porukom: 

- Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (naziv poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće tuge i bola... Sve sam ja razumela i sve opraštala, a tvoju poslednju poruku ću čuvati - napisala je Jelena pa dodala:

- Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovan sin svoje majke ... talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju - napisala je JK i objavila Laćinu poruku kojom joj se izvinio.

(Kurir.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".