Певачица Романа Панић је пре две године доспела у жижу српских,али и аустралијских медија када је у Аустралији ухапшена заједно са својим емотивним партнером Филипом М. због сумње да су злоупотребљавали платне картице непознатих људи. 

Они су осуђени на 14 и 12 месеци затвора, а након тога, певачица се потпуно повукла из јавности. 

 

 

Романа и Филип и даље уживају у емотивној вези, а како су домаћи медији пренели, планирају и венчање.

Певачица, коју сви знамо по песмама "Самоодбрана", "Ти ипак својој ђеци", "Лажем"и многим другим, недавно је за Пинк.рс проговорила о повлачењу са јавне сцене, мушкарцу због којег је ухапшена, али и о мајчинству. 

– Нисам ни сматрала да нисам на сцени, али сам се повукла 2017. и стицајем околности отишла у Италију, где сам живела у Фиренци две године. Тада ми је требало да се издвојим јер већ годинама нисам снимала. Јесам неке синглове, али то није било пропраћено. Песма Дуга је 2011. направила прави бум и постала мегахит, а после тога ниједна песма није достигла такав успех – открила је Романа.

 

 

Имала је приватне жеље и планове који су прекинути неславним хапшењем у Аустралији које је читав њен живот променило из корена.

– Хтела сам приватно да се остварим на неким пољима, а некад треба пресећи и повући се. Када сам гледала све из другог угла, схватила сам да је мој животни одабир музика. Повратак сам учестало планирала од 2020. од тог судбоносног повратка из Аустралије и тада су ми се јавили многи аутори да ми нуде песме. Међутим, нисам хтела ништа на силу да радим, а пошто сам била медијски заступљена, сви су сматрали да треба то да искористим. Али ја нисам тај тип – каже Романа.

Како признаје, бројне колеге су јој се нашла током немилог периода, а било је оних и који су је осуђивали. 

– Кад сам се вратила из Аустралије сазнала сам да је прво Лепа Брена са Сањом Ђорђевић контактирала моје родитеље и да су рекле да су ту шта год да ми треба. То су неке ствари које не можеш да заборавиш. Браја ме је чак подржао и јавно, обећао је чак и песму. Било је и оних који су ме испљували, помињали су да сам ја нешто што нисам. Нема везе, не могу сви да те воле. То ми је давно рекла и Верица Ракочевић – открила је певачица.

 

 

Каријеру је желела да стави на "чекање" због мајчинства, али судбина је другачије хтела. 

– Хтела сам да постанем мајка у неком тренутку, али ми то није пошло за руком. Отом потом. Било је покушаја, али тако се десило, онда се десила и корона, па несретна Аустралија и онда сам у једном тренутку рекла да желим да направим повратак, снимим песме… Партнер ме је, наравно, подржао. И он сматра да ја имам незаслужено место у односу на мој квалитет. Зато је рекао да је спреман све да учини да добијем све награде за свој квалитет – рекла је Романа Панић.

(Глоссy)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".