Засигурно једна од највећих, готово филмских љубавних прича јесте она која се догодила певачици Гоци Божиновској и припаднику београдског подземља деведесетих година, Зорану Шијану. Љубав на први поглед планула је на летовању у Црној Гори 1989. године, после сусрета на плажи отишли су на вечеру, а како приликом растанка нису разменили бројеве, Зоран ју је знајући да се са одмора враћа три дана касније сачекао на аеродрому да би је након два дана запросио. Ипак, иако се никада нису венчали, вољена од свог партнера блистала је, а посебно у најлепшем периоду живота када је била трудна Гоца Божиновска, чему сведочи и једна од ретких фотографија.

Фото: Инстаграм принтскрин/zoranasijan

 

 

Наиме, на љубавну причу својих родитеља, Зорана, Гоцина и Шијанова ћерка присетила се путем "Инстаграма" објавивши фотографију срећног пара насталу 1992. године на Светом Стефану.

- У једној слици живот. Наравно ја код баке, Мирко Шијан се не види јер је у стомаку - написала је Зорана у опису фотке на којој трудна Гоца Божиновска позира у загрљају човека свог живота и тиме разнежила многобројне пратиоце.

Гоцина и Зоранова бајка ипак, завршила се неверством. Шијан је последње године свог живота провео с Гоцином најбољом другарицом и комшиницом Гораном, са којом је добио сина, да би убрзо након тога шампион Европе у кик-боксу смртно страдао. Зоран Шијан убијен је 27. новембра 1999. у Београду на углу Немањине и Светозара Марковића када је стао на црвено светло на семафору. Имао је само 35 година, а његова ликвидација до данас није разјашњена, док се о мотивима само спекулише.

Фото: Архива Новости

 

 

Божиновска и данас често истиче да је Зоран Шијан био њена највећа љубав, па је због њега у једном периоду напустила и естраду. Како он није волео да се бави певањем, Гоца се повукла и седам година није узела микрофон у руке, а тек након што су се растали, вратила се свом послу. Жестоки момак са београдског асфалта, по певачициним речима, ипак је био човек великог срца и пожртвован отац, а њихова љубав у сваком смислу фатална.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".