На друштвеним мрежама је објавио снимак вожње са баком Госпавом, за коју је у више наврата говорио да представља једну од најзначајних особа у његовом животу, а у снимку се чује како бака Станивуковићу у једном моменту каже: “Јеси досадан, господе Боже”, пише Српска инфо.

Уз видео снимак је ишла и порука „Задњи дан изолације је идеалан за листање старих фотографија и снимака, а овај је заиста посебан!“.

 

 

Уз њега решења о изолацији су добили и председник Скупштине града Младен Илић, градски менаџер Бојан Кресојевић, секретар Скупштине Игор Шукало, саветница градоначелика Божана Шљивар, представник Одељења за просторно уређење Вук Вишекруна, представник Одељења за саобраћај и путеве Славко Давидовић, те представник Одељења за комуналне послове Бориша Мандић, због тога што су боравили унутар скупштинске сале.

Градоначелник је, као и остали присутни тестиран на вирус корона и резултати су били негативни, али им је због контакта са зараженим особама одређена самоизолација у трајању од пет или десет дана.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".