Na društvenim mrežama je objavio snimak vožnje sa bakom Gospavom, za koju je u više navrata govorio da predstavlja jednu od najznačajnih osoba u njegovom životu, a u snimku se čuje kako baka Stanivukoviću u jednom momentu kaže: “Jesi dosadan, gospode Bože”, piše Srpska info.

Uz video snimak je išla i poruka „Zadnji dan izolacije je idealan za listanje starih fotografija i snimaka, a ovaj je zaista poseban!“.

 

 

Uz njega rešenja o izolaciji su dobili i predsednik Skupštine grada Mladen Ilić, gradski menadžer Bojan Kresojević, sekretar Skupštine Igor Šukalo, savetnica gradonačelika Božana Šljivar, predstavnik Odeljenja za prostorno uređenje Vuk Višekruna, predstavnik Odeljenja za saobraćaj i puteve Slavko Davidović, te predstavnik Odeljenja za komunalne poslove Boriša Mandić, zbog toga što su boravili unutar skupštinske sale.

Gradonačelnik je, kao i ostali prisutni testiran na virus korona i rezultati su bili negativni, ali im je zbog kontakta sa zaraženim osobama određena samoizolacija u trajanju od pet ili deset dana.

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".